اینترنت اشیا در هوشمند سازی می تواند نقشی اساسی ایفا کند و یکی از مهمترین مولفهها در ارتباط و یکپارچهسازی سیستمها با یکدیگر باشد. اما اینترنت اشیا چیست؟ و IoT در هوشمند سازی چه نقشی دارد؟ برای پاسخ به این سوالات در ادامه همراه ما باشید.
استعلام قیمت خانه هوشمند
یک خانهی هوشمند که اجزای آن به صورت یکپارچه کنترل شود، می تواند امنیت بالا، کاهش میزان مصرف و هزینههای انرژی و آسایش و آرامش را به شما هدیه کند. کوباکو با 13 سال سابقه در زمینهی تولید تجهیزات هوشمند سازی و بیش از 3000 پروژهی هوشمندسازی شده در سطح کشور، برای مشاورهی رایگان در خدمت شماست.
کافی ست با تلفن 02188850534 تماس بگیرید و یا از طریق فرم زیر درخواست خود را به صورت آنلاین برای ما ارسال کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
- تجهیزات هوشمند سازی تولید ایران
- بیش از 3000 واحد هوشمندسازی شده
- 2 سال گارانتی و 10 سال خدمات
تعریفی از تکنولوژی
تکنولوژی با تعریف امروزی از جنبه های گوناگون تعاریف متعددی دارد از نظر علمی تکنولوژی، نتیجه ی نهایی تحقیقات یا همان دانش و اطلاعات است که با استفاده از این عوامل می تواند به یک محصول تجاری تبدیل شود. از نظر مهندسی تکنولوژی ابزاری است که برای تولید و ساختن محصولات بهتر به کار گرفته می شود. محصولات بهتر محصولاتی ست که با کمترین هزینه و وقت بهترین عملکرد را داشته باشد.
همه ی افراد جامعه در هر قشری، باید از تکنولوژی در زمینه ی کاری خود استفاده کنند. اگر با تکنولوژی به جلو بروند صد در صد موفق خواهند شد.
از نظر کسانی که با تکنولوژی کار می کنند، پدیده ای است که زندگی را بسیار جالب تر و جذاب تر و سالم تر کرده است. در کل تکنولوژی با تعریف امروزی را می توان این گونه توصیف کرد: مجموعه ای از ابزار ها، اطلاعات و تجربه هایی که از علم سرچشمه می گیرد. که در طراحی، توسعه، سیستم ها و فرایند های گوناگون و ارائه خدمات مورد استفاده قرار می گیرد.
اینترنت اشیا چیست؟
اینترنت اشیا (IoT) شبکه ای از اشیا فیزیکی است که به حسگرها، نرم افزارها و سایر فناوری ها مجهز شده اند. این «اشیا» که به اینترنت متصل هستند، می توانند داده های بلادرنگ را با سایر دستگاه ها و سیستم های متصل از طریق شبکه مبادله کنند. این دستگاه های متصل با سیستم های خودکار ترکیب میشوند تا داده های IoT را جمع آوری کنند که میتوان آنها را برای کمک به وظایف یا یادگیری نحوه بهبود فرآیند تجزیه و تحلیل کرد.
برخی افراد استدلال می کنند که فقط به این دلیل که یک شی می تواند به اینترنت متصل شود و داده ها را به اشتراک بگذارد، لزوماً به این معنی نیست که جزو اینترنت اشیا قرار بگیرد. با این حال، با وجود این، تعداد فزاینده ای از اشیا به منظور ارائه اطلاعات، بهبود کارایی صنعتی برنامه ها، صرفه جویی در زمان و انتشار گازهای گلخانه ای و بهبود نحوه ارائه خدمات به عموم، به اینترنت اشیا می پیوندند.
علیرغم بسیاری از نکات مثبت ارائه شده توسط اینترنت اشیا، نگرانی هایی در مورد حفظ حریم خصوصی و امنیت مجموعه داده ها، آدرس های IP و موارد دیگر نیز وجود دارد. صنعت و دولت ها برای رفع این نگرانی ها از طریق توسعه استانداردهای بین المللی اینترنت اشیا تلاش می کنند.
IoT در هوشمند سازی
اینترنت اشیا شبکه ای از اشیا فیزیکی است که به اینترنت متصل می شوند تا بتوانند داده ها و اطلاعات را به منظور بهبود بهره وری، کارایی، خدمات و موارد دیگر تبادل کنند. فناوری اینترنت اشیا را میتوان در تعداد فزاینده ای از مکان ها، از جمله صنعت، حلقه گمشده ایی که خانه هوشمند را به واقعیت تبدیل میکند و حتی به زیر ساخت کل یک شهر هوشمند کمک میکند.
اینترنت اشیا چگونه کار می کند؟
اینترنت اشیا به دلیل توسعه و گرد هم آمدن طیف وسیعی از فناوری ها، تجزیه و تحلیل بلادرنگ، حسگرها، سیستم های تعبیهشده، سیستم های بیسیم، اتوماسیون، سیستم های کنترل و یادگیری ماشین ممکن شده است.
اینترنت اشیا از طریق دستگاه ها و اشیا با حسگرهای داخلی کار میکند که به اینترنت متصل میشوند و داده ها را با پلتفرمی به اشتراک میگذارند که تجزیه و تحلیل را اعمال میکند و اطلاعات را با برنامه هایی که برای رفع نیازهای خاص طراحی شدهاند به اشتراک میگذارد.
پلتفرم های اینترنت اشیا برای تعیین اینکه کدام داده ها مورد استفاده قرار میگیرند و کدام داده ها را میتوان به منظور شناسایی الگوها، ارائه توصیه ها و یافتن مشکلات اغلب قبل از وقوع آنها جلوگیری کرد، طراحی شدهاند.
همه اینها به فرآیندها اجازه می دهد تا کار آمدتر شوند و همچنین به کارهای خاصی اجازه می دهد تا به طور خودکار کار کنند، به ویژه آنهایی که تکراری، وقت گیر یا خطرناک هستند. به عنوان مثال، اگر در حال رانندگی هستید و می بینید که چراغ چک موتور روشن می شود، خودروی متصل شما می تواند قبل از ارسال اطلاعات به سازنده، سنسور را بررسی کرده و با راننده در خودرو ارتباط برقرار کند. سپس سازنده می تواند یک قرار ملاقات برای رفع عیب در نزدیک ترین نمایندگی شما ارائه دهد و اطمینان حاصل کند که قطعات تعویضی مورد نیاز برای زمان رسیدن شما در انبار موجود هستند.
چه کسی اینترنت اشیا را اختراع کرد؟
ایده شبکه ای از دستگاه های هوشمند برای اولین بار در سال 1982 مورد بحث قرار گرفت و یک دستگاه فروش خودکار کوکاکولا اصلاح شده در دانشگاه کارنگی ملون به اولین وسیله متصل به اینترنت تبدیل شد. این دستگاه قادر بود از موجودی خود و سرد بودن یا نبودن نوشیدنی های تازه بارگیری شده گزارش دهد.
با این حال، مقاله مارک ویزر در سال 1991، “رایانه قرن 21” و همچنین کار در مکان هایی مانند UbiComp و PerCom بود که چشم انداز معاصر اینترنت اشیا را ایجاد کرد.
این دیدگاه در دهه 1990 گسترش یافت، قبل از اینکه اصطلاح “اینترنت اشیا” در سال 1999 توسط کوین اشتون که در Procter and Gamble و مرکز Auto-ID MIT کار می کرد، ابداع شود. اگرچه او در واقع اصطلاح «اینترنت برای اشیا» را ترجیح میداد، اما اشتون معتقد بود که شناسایی فرکانس رادیو (RFID) برای اینترنت اشیا ضروری است تا به رایانه ها اجازه دهد تا هر دستگاه یا شی را مدیریت کنند.
در حالی که اینترنت اشیا تا حدود سالهای 2008 تا 2009 به طور کامل محقق نشده بود، میتوان استدلال کرد که ویزر و اشتون آن را تصور کردند و بر اساس کارهای گذشته مانند دستگاه کوکاکولا، پایه گذار این امر بودند، هر چند که به طور کامل محقق نشده بود.
اینترنت اشیا چه زمانی ایجاد شد؟
همان طور که در بالا ذکر شد، اینترنت اشیا بر اساس یک سری پیشرفت ها ایجاد شد. در حالی که دستگاه فروش خودکار دانشگاه کارنگی ملون در سال 1982 نصب شد، واقعاً نمی توان آن را شروع IoT عنوان کرد.
مفهوم اینترنت اشیا در سال 1991 ایجاد شد و در طول دهه 1990 با رضا راجی که این مفهوم را در IEEE Spectrum در سال 1994 توصیف کرد، توسعه یافت. چندین شرکت بین سالهای 1993 و 1997 راه حل های سبک اینترنت اشیا را پیشنهاد کردند، قبل از اینکه بیل جوی ارتباطات دستگاه به دستگاه را به عنوان بخشی از آن در نظر گرفت.
اصطلاح واقعی «اینترنت اشیا» توسط کوین اشتون در سال 1999 ایجاد شد، اگرچه زمانی که اشیا مستقیماً به اینترنت متصل شدند واقعاً بین سالهای 2008 و 2009 آغاز شد.
اینترنت اشیا برای چه کاری استفاده می شود؟
فناوری اینترنت اشیا برای طیف وسیعی از کاربردها، از مصارف خانگی مانند امنیت خانگی، ترموستات ها و وسایل روشنایی گرفته تا مصارف صنعتی برای ساخت، کاربردهای دفاعی و موارد دیگر استفاده می شود. این کاربردهای مختلف را می توان به طور گسترده به موارد تجاری، مصرفی، صنعتی و زیرساختی تقسیم کرد.
در اینجا چند کاربرد متداول برای فناوری IoT آورده شده است:
1. برنامه های کاربردی برای مصرف کننده
طیف گستردهای از استفاده های مصرفکننده از اینترنت اشیا شامل وسایل نقلیه خودران، تجهیزات پزشکی، اتوماسیون خانگی (مانند سیستمهای روشنایی و پریزها)، فناوری های پوشیدنی، و وسایلی که شامل قابلیت های نظارت از راه دور هستند، مانند زنگ های درب با قابلیت تماس از راه دور، وجود دارد. البته بسیاری از اینها نیز بخشی از خانه هوشمند هستند.
2. برنامه های کاربردی خانه هوشمند
روشنایی، گرمایش و تهویه مطبوع و همچنین رسانه ها و سیستم های امنیتی همه بخشی از یک خانه مجهز به اینترنت اشیا است. این تجهیزات می توانند با خاموش کردن وسایلی که مورد نیاز نیستند، در مصرف انرژی صرفه جویی کنند. بسیاری از خانه های هوشمند حول یک پلت فرم یا سرور مرکزی است که با دستگاه ها و لوازم هوشمند متصل میشود. این تجهیزات معمولاً از طریق تلفن هوشمند، تبلت یا دستگاه های دیگر کنترل می شوند، گاهی اوقات بدون نیاز به شبکه Wi-Fi. این سیستم ها را می توان به پلتفرم های مستقلی مانند Amazon Echo یا Apple HomePod مرتبط کرد یا از اکوسیستم منبع باز مانند Home Assistant یا OpenHAB استفاده کرد.
3. برنامه های مراقبتی
دستگاه های مجهز به اینترنت همچنین می توانند کمک های ارزشمندی و کیفیت زندگی بهتری را برای سالمندان یا افراد دارای معلولیت ارائه دهند. به عنوان مثال، دستگاه های کنترل شده صوتی میتوانند به کاربران با محدودیت های بینایی یا حرکتی کمک کنند و سیستم های هشدار می توانند مستقیماً به سمعک کاربران کم شنوا متصل شوند. حسگرها همچنین می توانند برای موارد اضطراری پزشکی مانند تغییر ناگهانی ضربان قلب نظارت کنند.
4. برنامه های کاربردی پزشکی (اینترنت اشیا پزشکی)
اینترنت اشیا را می توان برای تعدادی از اهداف مختلف پزشکی و بهداشتی از جمله جمع آوری داده ها و تجزیه و تحلیل برای تحقیق و نظارت بر بیمار استفاده کرد. هنگامی که در چنین تنظیماتی استفاده می شود، اینترنت اشیا به عنوان اینترنت اشیا پزشکی (IoMT) شناخته می شود.
اینترنت اشیا پزشکی (IoMT) که به عنوان “مراقبت های سلامت هوشمند” نیز شناخته می شود، منابع و خدمات را برای ارائه یک سیستم مراقبت بهداشتی دیجیتالی که قادر به نظارت بر سیستم های اطلاع رسانی سلامت و اضطراری از جمله مانیتورهای فشار خون و ضربان قلب، ضربان سازها و سمعک های پیشرفته است را به هم متصل می کند. از این گذشته، برخی بیمارستان ها «تخت های هوشمند» تعبیه کرده اند که میتوانند اشغال بودن و تلاش بیمار برای بلند شدن را تشخیص دهند. این تخت ها همچنین می توانند تنظیم شوند تا اطمینان حاصل شود که فشار صحیح و پشتیبانی به طور خودکار به بیمار ارائه می شود.
اینترنت اشیا پزشکی (IoMT) همچنین می تواند برای مدیریت، کنترل یا پیشگیری از بیماری های مزمن از طریق نظارت از راه دور استفاده شود. با استفاده از راه حل های بی سیم، این تجهیزات به پزشکان این امکان را میدهد که داده های بیمار را ضبط کرده و الگوریتم هایی را برای تجزیه و تحلیل داده های سلامت اعمال کنند.
سایر کاربردهای مراقبت های بهداشتی شامل دستگاه های مصرف کننده ای است که برای تشویق یک سبک زندگی سالم تر طراحی شده اند، مانند ترازوهای متصل یا مانیتورهای تناسب اندام (آینه هوشمند).
خارج از تنظیمات مراقبتهای بهداشتی، اینترنت اشیا پزشکی (IoMT) هم اکنون در صنعت بیمه سلامت مورد استفاده قرار میگیرد، از جمله راه حل های مبتنی بر حسگر، مانند پوشیدنیها، دستگاه های بهداشتی متصل، و برنامه های تلفن همراه برای ردیابی رفتار بیمار و ارائه مدل های دقیق تر درمان.
5. برنامه های کاربردی حمل و نقل
اینترنت اشیا کاربردهای متعددی برای حمل و نقل دارد، به عنوان مثال با ارتباطات بین خودرویی و درون خودرویی، کنترل ترافیک هوشمند، پارکینگ هوشمند، جمع آوری عوارض، تدارکات، مدیریت ناوگان، کنترل خودرو، ایمنی و کمک جاده ای می تواند مفید باشد. با کنار هم قرار دادن وسایل نقلیه با زیر ساخت حمل و نقل، اینترنت اشیا همچنین میتواند ارتباطات وسیله نقلیه به همه چیز (V2X)، ارتباط وسیله نقلیه به وسیله نقلیه (V2V)، ارتباط وسیله نقلیه به زیر ساخت (V2I) و ارتباط وسیله نقلیه به عابر پیاده (V2P) را ارائه دهد. این سیستم های ارتباطی IoT راه را برای رانندگی مستقل و زیر ساخت های جاده ای متصل هموار میکنند.
6. برنامه های کاربردی ساختمان
دستگاه های اینترنت اشیا میتوانند جنبه های مختلف ساختمان ها از جمله سیستم های مکانیکی، الکتریکی و الکترونیکی را نظارت و کنترل کنند. ادغام اینترنت با ساختمان ها، ساختمان های هوشمندی را ایجاد می کند که می تواند به کاهش مصرف انرژی و نظارت بر رفتار ساکنان کمک کند.
7. کاربرد اینترنت اشیا در صنعت
دستگاه های Iot صنعتی (IIoT) امکان جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها از تجهیزات، فناوری ها و مکان ها را فراهم میکنند. IIoT همچنین به روز رسانی های خودکار داراییها را برای حفظ کارایی و جلوگیری از دست رفتن زمان و هزینه برای تعمیرات و موقعیت های دیگر امکان پذیر میکند.
8. برنامه های کاربردی ساخت
اینترنت اشیا می تواند دستگاه های تولیدی را به هم متصل کند تا امکان کنترل و مدیریت شبکه برای ارائه فرآیندهای تولید هوشمند فراهم شود. این سیستم ها امکان بهینه سازی محصولات، فرآیندها و زنجیره تامین و همچنین پاسخ به تقاضاهای محصول را فراهم می کنند. اینترنت اشیا می تواند از طریق نگهداری پیش بینیکننده، ارزیابی آماری و اندازه گیری برای به حداکثر رساندن قابلیت اطمینان، ایمنی را افزایش دهد.
9. کاربرد اینترنت اشیا در کشاورزی
کاربردهای IoT کشاورزی شامل جمع آوری داده ها برای شرایط آب و هوایی، محتوای خاک یا هجوم آفات است. داده ها می توانند به خودکار سازی تکنیک های کشاورزی، تصمیم گیری، بهبود ایمنی، کاهش ضایعات و افزایش کارایی کمک کنند. استفاده از هوش مصنوعی و برنامه های کامپیوتری خاص می تواند همه چیز را از نگهداری خاک گرفته تا پرورش ماهی را بهبود بخشد.
10. برنامه های کاربردی زیر ساخت
IoT می تواند برای نظارت و کنترل زیرساخت های پایدار شهری و روستایی، از جمله پل ها، خطوط راه آهن یا مزارع بادی مورد استفاده قرار گیرد. با حفظ دارایی ها و به حداقل رساندن ریسک، جمع آوری داده ها می تواند شرایط ساختاری را برای معرفی بهبود ایمنی و بهره وری، صرفه جویی در هزینه، کاهش زمان و موارد دیگر مورد نظارت قرار دهد. تجزیه و تحلیل زمان واقعی می تواند به برنامه ریزی تعمیر و نگهداری کمک کند.
11. برنامه های کاربردی متروپولیتن
کل شهرها را می توان با کمک IoT مدیریت کرد تا شهری هوشمند ایجاد شود که طیف وسیعی از مزایای را برای ساکنان ارائه می دهد. این مزایا شامل همه چیز از مکان پارکینگ، نظارت بر محیط زیست، مدیریت ترافیک، کاهش آلودگی، سیستم های امنیتی، روشنایی، تابلوهای دیجیتال، وای فای عمومی، تهیه بلیط بدون کاغذ، مدیریت آب راه، ایستگاه های اتوبوس هوشمند، کیوسک های هوشمند و غیره می شود.
12. کاربردهای مدیریت انرژی
اتصال به اینترنت می تواند مدیریت مصرف انرژی را برای لامپ ها، لوازم خانگی، دستگاه های صنعتی و موارد دیگر فراهم کند. دستگاه های مصرف کننده انرژی را می توان از راه دور مدیریت کرد تا در مواقعی که نیازی به آنها نیست، در مصرف انرژی صرفه جویی شود. به عنوان یک برنامه جانبی، شبکه هوشمند می تواند داده های مصرف انرژی را برای بهبود بازده و توزیع برق جمع آوری کند.
13. برنامه های نظارت بر محیط زیست
نظارت بر کیفیت هوا یا آب روش دیگری است که حسگرهای مجهز به اینترنت اشیا می توانند دنیای ما را تغییر دهند. اینترنت اشیا اجازه می دهد تا داده ها در مورد حرکات حیات وحش، وضعیت خاک و انرژی خورسیدی جمع آوری شود. اینترنت اشیا همچنین میتواند بلایای طبیعی مانند سونامی یا زلزله را رصد کند و به ساده سازی پاسخ اضطراری و محدودیت آسیب کمک کند. این همچنین شامل پروژه “اقیانوس اشیا” است که فعالیت های زیست محیطی و کشتی ها را در دریاها جمع آوری، نظارت و تجزیه و تحلیل می کند.
14. برنامه های نظامی
استفاده از فناوری های اینترنت اشیا برای اهداف نظامی، اینترنت اشیا نظامی (IoMT) را ایجاد کرده است. برنامه های کاربردی در این زمینه شامل شناسایی، نظارت و موارد دیگر برای ارائه داده های میدان جنگ است. این میتواند شامل استفاده از حسگرها، مهمات، وسایل نقلیه، روبات ها و فناوری های پوشیدنی برای ایجاد ارتشی مشترک و کار آمد از داده ها باشد.
چرا اینترنت اشیا مهم است؟
اینترنت اشیا در حال حاضر به خودکار سازی و ساده سازی بسیاری از کارهای روزانه برای تجارت، صنعت و عرصه داخلی کمک میکند. کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و ایمنی، افزایش تجربه مشتری و ایجاد جریان های درآمدی جدید، اینترنت اشیا می تواند به ما در تصمیم گیری بهتر کمک کند.
با توجه به کسب و کار، اینترنت اشیا چندین مزیت مهم از جمله توانایی دسترسی و تجزیه و تحلیل داده ها، رفع نیاز به تحلیلگران داده های خارجی یا محققان بازار را ارائه می دهد. اینترنت اشیا قادر است با تجزیه و تحلیل داده های بزرگ در زمان واقعی، نشان دهد که محصولات و خدمات چگونه در دنیای واقعی عمل می کنند، و شرایطی را ایجاد کند که در آن بهبودها به سرعت انجام شوند.
این داده ها همچنین درک بهتری از رفتارهای مشتری را باز می کند تا مشاغل بتوانند نیازهای خود را برآورده کنند و در عین حال هزینه های عملیاتی را با مدیریت مصرف انرژی و منابع کاهش دهند. در نهایت، اینترنت اشیا می تواند کار از راه دور را با جمع بندی و به اشتراک گذاری داده ها با کارمندان بدون توجه به جایی که آنها مستقر هستند، فعال کند.
چه کسی مالک داده های اینترنت اشیا است؟
داده ها در اینترنت اشیا مرکزی هستند، اما چه کسی مالک داده است؟ پاسخ این است که هیچ کس مالک داده ها نیست، دروغی بیش نخواهد بود. اگر چه مجموعه واقعی داده ها می تواند متعلق به یک فرد یا شرکت باشد. درک اینکه چه کسی قادر به بهره برداری از چنین داده هایی است مهم است، اگر چه ممکن است در واقع چندین نهاد در جمع آوری داده ها دخیل باشند، از جمله توسعه دهندگان برنامه، طراحان پایگاه داده یا سازندگان سخت افزار.
حقوق پایگاه داده تعیین می کند که چه کسی می تواند از داده ها استفاده کند و پردازش تبلیغات ذخیره سازی داده ها را مدیریت کند. حقوق پایگاه داده به سه معیار بستگی دارد:
1. تعریف پایگاه داده
یک پایگاه داده باید به صورت سازماندهی شده تعریف و جمع آوری شود تا امکان بازیابی فراهم شود. با این حال، در مورد بسیاری از داده های بلادرنگ مرتبط با اینترنت اشیا، بعید است که مجموعه ای از داده ها در پایگاه داده وجود داشته باشد.
2. جمع آوری داده ها
برای ادعای حقوق پایگاه داده، باید در جمع آوری، تأیید و ارائه مجموعه داده ها سرمایه گذاری شود. از آنجایی که دستگاه های متصل داده های بزرگ را جمع آوری میکنند، جمع آوری و ترتیب داده ها بخش مهمی از تعیین حقوق است.
3. ارتباطات اقتصادی و تجاری
به عنوان مثال، در اروپا، صاحبان پایگاه داده باید یک ارتباط اقتصادی و تجاری با یک کشور منطقه اقتصادی اروپا داشته باشند تا بتوانند حقوق پایگاه داده مربوطه را به دست آورند.
در صورت رعایت این معیارها، مالک پایگاه داده معمولاً کسی است که ابتکار عمل را بر عهده می گیرد و خطرات مرتبط با آن را برای به دست آوردن، تأیید و ارائه داده ها متحمل می شود. استثنائات این مورد شامل مواردی است که از یک پیمانکار فرعی برای جمع آوری داده ها از طرف یک نهاد دیگر استفاده می شود.
حقوق پایگاه داده همچنین می تواند در یک قرارداد داده شود، که می تواند به جلوگیری از اختلافات بعدی در مورد مالکیت کمک کند.
آیا داده های اینترنت اشیا امن است؟
امنیت یک مشکل واقعی برای IoT در هوشمند سازی است، با نقص در نرم افزار که مجموعه داده ها و سیستم ها را آسیب پذیر می کند. هکرها می توانند مستقیماً دستگاه های هوشمند را به دلیل عدم امنیت ذاتی در بسیاری از آنها هدف قرار دهند.
وب کم ها نمونه خوبی از دستگاه هایی هستند که تدابیر امنیتی نامرغوبی داشتهاند، و آنها را در معرض سوء استفاده هکرها قرار میدهند. دولت ها در تلاش هستند تا از طریق دستور العمل هایی برای دستگاه های IoT، توصیه های رمزگذاری، حفاظت از رمز عبور و به روز رسانی های امنیتی منظم، این مشکلات را برطرف کنند.
با افزایش بازار دستگاه های اینترنت اشیا، مسائل امنیتی همچنان به رشد خود ادامه میدهد و صنعت یکی از مناطق نگرانی است. جاسوسی صنعتی یا حمله هکری مخرب به زیر ساخت های حیاتی خطرات بسیار واقعی را به همراه دارد.
این خطرات زمانی مشهود هستند که در مورد پیامدهای دنیای واقعی اعمال شوند، مانند اینکه کسی بتواند از راه دور کنترل یک ماشین بدون راننده را به دست بگیرد.
نمونه هایی از دستگاه های اینترنت اشیا
دستگاه های اینترنت اشیا در طیف گستردهای از انواع برای کاربردهای خانگی، فرآیندهای صنعتی، تولید و موارد دیگر وجود دارند. با میلیاردها دستگاه مختلف متصل به اینترنت اشیا در سراسر جهان، تعداد زیادی دستگاه برای روشن شدن در اینجا وجود دارد. با این حال، برخی از نمونه های رایج عبارتند از:
- تجهیزات کشاورزی خودران
- تجهیزات بیومتریک
- پوشیدنی های متصل
- اسکنرهای امنیت سایبری
- نظارت بر سلامت
- سیستم های امنیتی خانه
- ردیابی لجستیک
- تجهیزات خانه هوشمند
- اینترنت بی سیم فوق العاده پر سرعت
- ردیابی حیوانات بی سیم
جمعبندی
اینترنت اشیا مزایای فراوانی را برای کاربردهای مختلف از مصارف خانگی روزمره گرفته تا نظارت صنعتی، تولید و حتی برای کل شهرهای هوشمند ارائه می دهد. بهبود ایمنی، کارایی و مدیریت زمان تنها برخی از این مزایا هستند.
اگرچه هنوز نگرانیهایی در مورد امنیت دستگاه برای اینترنت اشیا وجود دارد؛ اما با وجود این، به نظر می رسد که اینترنت اشیا با رشد تصاعدی به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شود.
خانه هوشمند کوباکو برای ارائهی تخصص و راهنمایی برای دستگاه ها و فرآیندهای دارای اینترنت اشیا در خدمت شماست. برای جزئیات بیشتر کافی ست همین حالا با ما تماس بگیرید.